Hmmm ja podobny objaw widziałem jak pompki siadały. Ale żeby przy 18000 :/
ZANIK DZWIĘKU SYGNALIZUJĄCEGO NIE WYŁACZENIE ŚWIATEŁ.
Zwiń
X
-
ZANIK DZWIĘKU SYGNALIZUJĄCEGO NIE WYŁACZENIE ŚWIATEŁ.
Witam mam problem z dzwiękiem który sygnalizował nie wyłaczenie świateł (poprostu zamilkł) co skutkuje oczywiśćie tym że często zostawiam skodzianę na światłach.Miał ktoś taki problem ?
[ Dodano: Wto 08 Wrz, 09 19:59 ]
Mam jeszcze jeden problem mianowicie:nie działają mi diody od podświetlania pokrętłeł od nawiewu(ciemno jak w d....CHUDY
-
-
1. Prawdopodobnie mikrostyk w zamku drzwi padł.
2. Przepaliła się żarówka. Musisz mocno chwycić za pokrętło od prędkości i pociągnąć. Pod nim masz właśnie żarówkę.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj121. Prawdopodobnie mikrostyk w zamku drzwi padł.
2. Przepaliła się żarówka. Musisz mocno chwycić za pokrętło od prędkości i pociągnąć. Pod nim masz właśnie żarówkę.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
który najlepiej kupić na allegro; Mikroprzełącznik? czy Mikroprzełacznik dźwignia? czy Mikrowłacznik? rozumiem, ze ten ostatni?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
mozgi, np coś takiego http://www.allegro.pl/item727546514_...koda_seat.html .Ale może się wypowiedzą Ci co to wymieniali.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Re: ZANIK DZWIĘKU SYGNALIZUJĄCEGO NIE WYŁACZENIE ŚWIATEŁ.
Zamieszczone przez aruniaWitam mam problem z dzwiękiem który sygnalizował nie wyłaczenie świateł (poprostu zamilkł) co skutkuje oczywiśćie tym że często zostawiam skodzianę na światłach.Miał ktoś taki problem ?
Komentarz
-
-
AdamB mikrostyk kupiłem z tego linku co mi podałes ale jak go teraz wymienić, nigdzie nie mogę znaleźć informacjiASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
mozgi, tu masz co i jak http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=8013Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
dzięki wielkie, łatwe to nie jest wiec, musze sie dobrze zastanowić czy dla sygnału od świateł poświęcać pół dnia i troche nerwówASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
Komentarz